Reparatii aer conditionat

Indiferent de anotimp, aparatul de aer conditionat s-a dovedit a fi foarte util. Ajungem sa apelam la el si atunci cand ne este prea cald, dar si atunci cand ne este prea frig.

La fel ca orice lucru pe care il folosim, si aparatul de aer conditionat se uzeaza in timp si are nevoie de ingrijire si de mentenanta. Nu atat aparatul in sine, cat filtrele de care acesta se foloseste trebuie curatate cu temeinicie, pentru ca prin ele trece aerul care ajunge mai apoi in casa noastra.

Daca filtrele de aer si vaporizatoarele se murdaresc, atunci este foarte posibil ca aparatul de aer conditionat sa nu functioneze corespunzator. In acest caz, componentele ce se pot defecta prematur sunt compresorul si ventilatoarele. Acestea trebuie curatate periodic, conform instructiunilor producatorului.

Se poate intampla ca aerul sa capete un miros neplacut, tocmai din cauza faptului ca filtrele nu au fost curatate la timp sau nu au fost curatate corespunzator. Pe langa filtre, este necesara si curatarea, dezinfectarea si igienizarea vaporizatorului.

Mai mult decat atat, aparatul de aer conditionat necesita incarcarea cu freon, alaturi de un test de presiune pentru verificarea etanseitatii instalatiei si pregatirea instalatiilor pentru o functionare corespunzatoare.

Echipa noastra de profesionisti te ajuta cu:

  • montarea/remontarea aparatului de aer conditionat
  • revizia aparatului de aer conditionat
  • verificare si completare cu freon
  • service aer conditionat

Inainte de inceperea unui nou sezon este recomandata efectuarea unei revizii a aparatului de aer conditionat.

Ce oferim service si reparatii aer conditionat:

Echipa Repara Acasa, formata din specialisti ce au cunostinte si experienta in acest domeniu, este pregatita sa iti vina in ajutor atunci cand te hotarasti sa faci o astfel de revizie la aerul conditionat. Stii deja de ce este extrem de importanta, asa ca nu mai sta pe ganduri si programeaza-te! Te vom contacta in maximum o ora de la plasarea comenzii, urmand ca apoi sa stabilim cand sa venim la tine acasa pentru a-ti rezolva problema.

Suntem preocupati de imbunatatirea continua a serviciilor pe care le oferim, tocmai de aceea ne perfectionam pe zi ce trece. Ne dorim sa iti oferim o experienta placuta, de aceea te vom trata intotdeauna cu profesionalism.

Scopul nostru este sa facem o treaba buna, pentru ca apoi sa obtinem recomandare, nu o reclamatie. Tocmai de aceea nu facem niciodata rabat de la calitate!

Contacteaza-ne chiar acum pentru service, reparatie, revizie aer conditionat!

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra. Info

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

Inchide