I

Trebuie sa achizitionez eu materialele?

R
Iti poti achizitiona singur materialele, dar nu este necesar. Toti specialistii nostri au acces in magazinele de profil. Noi putem achizitiona, livra si instala orice material pe care il doriti pentru Proiectul tau.
I

Pretul ofertat este pe ora sau pe lucrare?

R
Firma noastra nu realizeaza oferte cu pret / ora. Noi facem o estimare a intregului Proiect. Prin faptul ca nu taxam pe ora evitam riscul ca Proiectul sa dureze mai mult si, respectiv, in cele din urma clientul sa plateasca mai mult decat a fost estimat.
I

Cum platesc pentru servicii?

R

Ai optiunea de a plati cash, sau cu cardul prin POS direct la tehnicianul Repara Acasa dupa finalizarea Proiectului tau.

I

Pot alege culoarea materialelor sau furnizorii acestora?

R
Da, bineinteles! Alegerea este a ta! Tu alegi culoarea vopselelor sau materialelor. Poti alege si furnizorul preferat pe care il doresti. Totodata poti lasa selectarea producatorului in seama noastra. Noi apelam doar la producatorii ce ofera inalta calitate.
I

Pot avea incredere in tehnicianul ce vine acasa sau la birou?

R
Toti specialistii nostri trec printr-o serie intreaga de verificari. Cei mai buni au cel putin 10 ani experienta. Stim ca increderea reprezinta un factor major atunci cand vine cineva in casa ta. Astfel va asiguram ca specialistii nostri sunt prompti, fara pata si profesionisti!
I

Sunteti autorizati si asigurati?

R

Da, suntem specialisti autorizati si inregistrati. De asemenea, avem asigurare pentru raspunderea generala a lucrarilor si a tehnicienilor nostri.

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra. Info

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

Inchide