Montaj tablou electric si circuite electrice

Tabloul electric ,poate contine, pe langa sigurantele destinate circuitelor de iluminat si prize: protectie la socuri de tensiune, protectie la electrocutare, sonerie si intrerupator pentru oprirea soneriei, siguranta generala.
Tablourile electrice vechi cu sigurante fuzibile se vor inlocui cu tablouri electrice noi cu sigurante automate diferentiale. Masura este necesara, nu doar estetic si functional ci asigura siguranta dumneavoastra. In cazul unui scurtcircuit doar ridicati clapeta iar in caz de electrocutare sunteti protejati.

In momentul in care decideti sa detineti mai multe electrocasnice cu consum mare este foarte posibil sa fie necesara montarea de circuite noi pentru a evita supraincarcarea celor existente. In acest caz este necesara o evaluare a sistemului electric existent pe care un specialist o poate oferi si, de asememea, o estimare a modificarilor ce ar trebui realizate. Trebuie reconfigurat si tabloul de siguranta, se monteaza cabluri prin canale de cablu sau incastrate in perete, se monteaza prize suplimentare. Se conecteaza toate echipamentele la reteaua electrica pentru verificarea functionarii corecte a circuitelor efectuate.

Dinu Alex

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra. Info

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

Inchide