Montaj lustre si aplice

Apelați acum pentru a solicita un electrician autorizat la adresa dumneavoastra. Este important de retinut ca atunci cand va decideti sa lucrati cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferati responsabilitatea sigurantei dumneavoastra, a familiei sau a companiei dumneavoastra in mainile acestuia.

Atunci cand aveti nevoie sa schimbati lustrele, aplicele sau lampile din casa este de preferat sa chemati la un electrician profesionist chiar daca de obicei pare o operatiune simpla.
Echipa noastra de electricieni are experienta in montajul corpurilor de ilmuniat in siguranta si va garanteaza functionarea corecta a acestora.

Pentru spatiile de birouri, electricienii nostri pot veni in ajutorul dumneavoastra cu montarea sau repararea casetelor luminoase cu lampi de neon – aplicate pe tavan sau incastrate in tavanul fals – si, daca este necesar, realizarea unei noi alimentari.

Dinu Alex

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra. Info

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

Inchide