Montaj intrerupatoare, prize, senzori miscare

Poate fi o decizie grea in momentul alegerii prizelor si intrerupatoarelor : alegeti gama clasica adica doza rutunda si fiecare dispozitiv intr-o doza sau alegeti varianta modulara unde putem pune mai multe dispozitive intr-o singura doza. Depinde de simplitatea sau complexitatea instalatiei electrice si cat de multe prize si intrerupatoare aveti/doriti in casa. In cazul in care aveti un numar mare de prize si intrerupatoare sfatul nostru este sa alegeti o gama modulara care este mai compacta si permite incadrarea mai multor dispozitive in aceeasi doza.
Echipa noastra va poate ajuta cu montajul de prize simple si modulare(priza schuko , priza de internet RJ45 , priza TV , priza radio , priza de telefon RJ11  si mai nou priza cu USB),
pentru intrerupatoare simple si modulare (intrerupator simplu , intrerupator dublu(comutator) , intrerupator cap-scara , intrerupator cap-cruce , intrerupator cu revenire , intrerupator pentru jaluzele).

Montajul de senzori de miscare – asigura confort si siguranta printr-un iluminat de calitate si in plus consum mai mic de energie. Este eficient pentru locuinte (apartamente, case), spatii de birouri, garaje, iluminat exterior, pentru asociatiile de locatari – iluminatul scarilor blocurilor este mai eficient reducand valoarea facturii de energie electrica.

Echipa noastra de electricieni vine in ajutorul dumneavoastra oferind servicii de montare a senzorilor, calibrare si reglare a acestora.

Senzorii de miscare pot fi montati pe corpurile de iluminat existente sau pot fi folosite si montate corpuri de iluminat care au incorporate senzori. Calibrarea senzorilor se face conform cu spatiul in care sunt montati (luand in considerare pozitia acestora si regimul de functionare). Senzorii de prezenta pot fi setati sa functioneze non-stop  sau doar in timpul noptii.

Dinu Alex

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra. Info

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

Inchide