Te contactam in maxim o ora de la plasarea comenzii.

Caloriferele reprezinta unul dintre subiectele sensibile atunci cand vine vorba despre modificari in locuinta. Este o actiune ce necesita grija si nu poate fi facuta cu jumatati de masura. Tocmai de aceea suntem perfectionisti: pentru ca nu dorim sa avem reclamatii, ci recomandari. Asadar, daca trebuie sa refaci intreaga instalatie de termoficare sau daca vrei pur si simplu sa inlocuiesti caloriferele vechi, suntem gata sa te ajutam!

Tehnicienii Repara Acasa vin in ajutorul tau atunci cand trebuie sa realizezi sau sa refaci intreaga instalatie de termoficare sau atunci cand trebuie pur si simplu sa inlocuiesti caloriferele vechi cu unele noi.

Caloriferul reprezinta un element esential in asigurarea confortului termic al spatiilor in care traim sau ne desfasuram activitatea de zi cu zi.

Iti doresti sa fie cat mai cald si sa consumi cat mai putin? In acest caz este esentiala functionarea si dimensionarea corecta a caloriferelor.

Montarea caloriferelor necesita atentie la numeroase detalii: tipurile de suruburi alese, modul de instalare pe un perete cu denivelari, distanta fata de peretele de sustinere sau peretii laterali si multe altele.

Servicii oferite:

  • Montare/demontare calorifere
  • Verificare calorifere si aerisire instalatie
  • Schimbare tevi tur/retur de la coloana principala (verticala) pana la pozitia caloriferului (teava cupru sau PPR)
  • Montare robineti clasici cu termostat
  • Montare robineti de siguranta
  • Montare console prindere calorifer
  • Montare/schimbare distribuitoare de pe instalatia termica

Servicii Oferite

Aerisire Calorifere

Curatare Calorifere

Montaj Calorifere

Inlocuire Robinet Termostatic

Inlocuire Robinet Tur/Retur

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra. Info

Site-ul reparaacasa.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

Inchide